🔌 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ: NISSAN LEAF

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Nissan Leaf ξεκίνησε την παραγωγή του στα τέλη του 2010 και, εντός ενός δεκαετούς, έγινε το πιο πωλούμενο ηλεκτρικό όχημα παγκοσμίως (αν και χάρισε την κορυφαία θέση στο Tesla Model 3 το 2020).


Στις αρχές του Ιανουαρίου 2019, η Nissan παρουσίασε το Leaf e+, με μια μπαταρία υψηλότερης χωρητικότητας (62 kWh αντί για 40), επεκτείνοντας την αυτονομία κατά περίπου μία και μισή φορά – φτάνοντας τα 400 χιλιόμετρα χωρίς επαναφόρτιση. Επιπλέον, ενσωματώθηκε ένα σύστημα ψύξης της μπαταρίας για να αποτρέψει την υπερθέρμανση και την αυξημένη αποσύνθεση.

Προς το τέλος του Ιουλίου του ίδιου έτους, αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία μια ειδική σειρά XV Selection, εξοπλισμένη με ελαστικά 17 ιντσών σε κράματα, συστήματα ασφαλείας όπως το BSW, το RCTA, και άλλα επιπλέον χαρακτηριστικά. Αργότερα, παρουσιάστηκε μια νέα έκδοση με επιπλέον επιλογές, το AUTECH.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για αυτοκίνητα Nissan Leaf σε ιαπωνικές δημοπρασίες:

Για παράδειγμα, το αυτοκίνητο του 2022 στη φωτογραφία έχει αξιολόγηση 5 σε δημοπρασία με πραγματικά χιλιόμετρα 16.000 στην υψηλότερη έκδοση X V Selection. Δεν είναι απλώς ένα όμορφο αυτοκίνητο· είναι οικονομικό, φιλικό προς το περιβάλλον και πολύ άνετο.

Ένα παρόμοιο Nissan Leaf μπορεί να εισαχθεί για εσάς από την Ιαπωνία για 20.000 ευρώ. Η τιμή μπορεί να είναι ακόμη χαμηλότερη, ανάλογα με την κατάσταση και τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου. Σας ευχόμαστε ευχάριστες εμπειρίες με τα νέα σας αυτοκίνητα!