Το ανανεωμένο αυτοκίνητο πόλης Nissan Dayz Kei 2024 κάνει το ντεμπούτο του στην Ιαπωνία.

Είναι ένα μικρό και οικονομικό αυτοκίνητο με κινητήρα 660 cc και κατανάλωση καυσίμου που κυμαίνεται από 3,5 έως 4,2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο έχει μήκος 3,4 μέτρα, πλάτος 1,48 μέτρα και ύψος 1,61 μέτρα, κάτι που το καθιστά ιδανικό για στενούς και πολυσύχναστους δρόμους.

Το Nissan Dayz Kei προσφέρεται σε δύο επιλογές σχεδίασης: την κανονική έκδοση και τη σπορ Highway Star. Οι διαφορές βρίσκονται στο σχήμα του μπροστά προφυλακτήρα, τη γρίλια, τα φώτα και τις ζάντες. Και οι δύο επιλογές είναι διαθέσιμες σε 11 χρώματα αμαξώματος, συμπεριλαμβανομένων των διχρωμικών συνδυασμών (φωτογραφία: Nissan).

Το εσωτερικό του Nissan Dayz Kei έχει επίσης ανανεωθεί. Τώρα έχει επενδεδυμένα καθίσματα από διάτρητο δέρμα, και το τιμόνι έχει θερμαινόμενο. Η κεντρική οθόνη έχει αυξηθεί σε 9 ίντσες, και το πορτ-μπαγκάζ μπορεί να φιλοξενήσει από 210 έως 546 λίτρα εμπορεύματος. Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με διάφορα συστήματα ασφαλείας και βοηθητικά στοιχεία, όπως αυτόματο φρενάρισμα, προσαρμοστικό ρυθμιστή ταχύτητας, κάμερα περιβάλλοντος προβολής και πολλά άλλα.

Οι τιμές για το Nissan Dayz Kei στην Ιαπωνία ξεκινούν από 1.464.000 γιεν ( 9250 ) για τη βασική έκδοση και φτάνουν τα δύο εκατομμύρια γιεν για την προηγμένη έκδοση Highway Star.