Οι τράπεζες στην Κύπρο παρέχουν δάνεια για την αγορά αυτοκινήτων από ιαπωνικές δημοπρασίες!

Σήμερα, θέλουμε να μοιραστούμε μία επιτυχημένη ιστορία από έναν από τους πελάτες μας, τονίζοντας πώς οι ονειρεμένες αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν ακόμα και όταν το προϋπολογισμός είναι περιορισμένος. Ο πελάτης μας επιθυμούσε ένα ολοκαίνουργιο Toyota RAV4 του 2023, το οποίο αποκτήσαμε επιτυχώς για αυτόν από μια ιαπωνική δημοπρασία με αξιολόγηση ‘S’.

Ενώ η αξία της αγοράς ήταν 34.000 ευρώ, ο πελάτης μας διέθετε μόνο το μισό αυτού του ποσού. Παρ’ όλα αυτά, ο ονειρόδεσμος της αγοράς ενός νέου αυτοκινήτου επικράτησε. Υπέγραψε τη συμφωνία, εντοπίσαμε και αγοράσαμε το αυτοκίνητο, το οποίο αυτή τη στιγμή αναμένει στο λιμάνι, έτοιμο να αποσταλεί στην Κύπρο μέσα σε μόλις μία εβδομάδα. Για να κλείσει το χρηματικό χάσμα, ο πελάτης μας επέλεξε ένα δάνειο. Οι τράπεζες είναι διατεθειμένες να παράσχουν δάνεια υπό την προϋπόθεση ότι το ιαπωνικό αυτοκίνητο είναι μοντέλο του 2023 με χιλιομετρική απόσταση που δεν υπερβαίνει τα 500 χλμ. Σύντομα, ο πελάτης μας θα λάβει τα κεφάλαια και θα πραγματοποιήσει την υπόλοιπη πληρωμή κατά την άφιξη του αυτοκινήτου στην Κύπρο.

Εάν επιθυμείτε ένα νέο ιαπωνικό αυτοκίνητο αλλά το προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος, μην ανησυχείτε! Κι εσείς μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν την πρακτική. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον διευθυντή επιλογής αυτοκινήτων μας στο +357 97 933178. Είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας πραγματικότητα!